Βραδυφλέγια

Το υλικό  βραδυφλεγίας που χρησιμοποιούμε για να προστατέψουμε το σκάφος σας είναι το “Emalfon i” από την Flame Screen Ltd. Έχει εγκριθεί για χρήση σε μεγάλα σκάφη σύμφωνα με την MCA Marine Guidance Note MGN 580 (M) από την BTTG Testing & Certification Ltd Αριθμός Πιστοποίησης: · Ε-007272.
Το “Emalfon i” έχει υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους σε εγκεκριμένα από το MCA εργαστήρια πειραματικών δοκιμών IMO και έχει περάσει τις πιο αυστηρές σχετικές δοκιμές του κώδικα FTP του ΙΜΟ και, βεβαίως, είναι συμβατό με τον κώδικα και είναι αποδεκτό από όλες τις σημαντικές σημαίες.
Λόγω σχετικών περιπλοκών, η βραδυφλεγία πρέπει να εκτελείται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες εφαρμοστές. Μετά την εφαρμογή από την ONECLEAN, που εργάζεται ως εξουσιοδοτημένος εφαρμοστής,  σας παρέχουμε πλήρη πιστοποίηση από την Flame Screen Ltd στα απαιτούμενα πρότυπα MCA MGN 580 (M) ως απόδειξη της εφαρμογής, της συμμόρφωσης και της εγκυρότητας.
Το σκάφος σας, οι επισκέπτες και το πλήρωμά σας ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο αν δεν έχετε λάβει τις σωστές προφυλάξεις. Ως εταιρεία καθαρισμού έχουμε δει πολλά παραδείγματα κακώς εφαρμοσμένης βραδυφλεγίας, με αποτέλεσμα τη βαφή και το λέκιασμα των υφασμάτων, τα οποία συχνά εκδηλώνονται μετά από μήνες ή και χρόνια.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τους κανονισμούς ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη εφαρμογή, στείλτε email ή παρακαλώ να επικοινωνήσετε στο +30 6974787201