Υπηρεσίες Οικιών

Το ταπητοκαθαριστήριο One Clean αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία και το μεράκι των ιδρυτών Αφών Μαλτέζου στο χώρο του καθαρισμού ταπήτων μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Συνδυάζοντας τη σύγχρονη φροντίδα των χαλιών σας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βρισκόμαστε εδώ και μισό αιώνια στη κορυφή των προτιμήσεων πολλών νοικοκυριών.
Η One Clean διαθέτει τις καλύτερες συστάσεις στο χώρο. Η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, όπως το ινστιτούτο καθαρισμού και αποκατάστασης (i.i.c.r.c.) καθώς και τον οργανισμό ασφάλειας μαλλιού (woolsafe organization) διασφαλίζουν τη χρήση πρωτοποριακών μεθόδων καθαρισμού σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας. Στόχος μας είναι η φροντίδα και η φύλαξη των χαλιών σας με τον ίδιο επαγγελματισμό, είτε πρόκειται για χαλί μηχανής, είτε για κάποιο χειροποίητο χαλί.
Τα υλικά καθαρισμού και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των χαλιών σας ακολουθούν πάντα τις προδιαγραφές της woolsafe για την ασφάλεια του μαλλιού, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη και εγγυώνται τη διατήρηση των χρωμάτων και της υφής των ινών.
Η φύλαξη και η αποθήκευση  των ταπήτων γίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών με σταθερή θερμοκρασία, μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία. Αποστολή μας είναι η προσφορά των υπηρεσιών μας με συνέπεια, ποιότητα και χαμηλές τιμές αναλογιζόμενοι πάντα το πνεύμα της εποχής.