Υπηρεσίες Καθαρισμού Σκαφών Αναψυχής

Στο χώρο του επιτόπιου καθαρισμού σκαφών αναψυχής η One Clean είναι η εταιρεία που πρωτοπορεί τόσο στο μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και στο άριστα εκπαιδευμένο για τις εξειδικευμένες τεχνικές καθαρισμού προσωπικό της.
Ο εξοπλισμός της εταιρείας μας αποτελείται απο οχήματα πλήρως εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα συστήματα υγρού καθαρισμού στην Ευρώπη  σχετικά με τον καθαρισμό μοκετών, κουρτινών και υφασμάτινων επιφανειών. Συνεπώς η One Clean μπορεί να εγγυηθεί άριστα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις καθρισμού.
Οχήματα εξοπλισμένα απο μηχανήματα καθαρισμού και απολύμανσης στρωμάτων, μηχανήματα επιτόπου καθαρισμού dry cleaning για ευαίσθητα υφάσματα, συστήματα εφαρμογής βραδυφλεγίας και προστατευτικού υλικού για τις μοκέτες και τις υφασμάτινες επιφάνειες του σκάφους.
Οι τεχνικοί καθαρισμού είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το woolfsafe organization με εμπειρία στον καθαρισμό όλων των ειδών υφασμάτινων επιφανειών, ικανοί να ανταπεξέλθουν σε πάσης φύσεως πρόβλημα καθαρισμού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός της εταιρείας μας θα σας επισκευθεί για μια φιλική και εξειδικευμένη συμβουλή για τη σωστή συντήρηση των μοκεών και των υφασμάτινων επιφανειών του σκάφους σας.